“Нов дом ВТ” е агенция, която предлага широк спектър от услуги, осигуряваща високо професионално съдействие при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. Агенцията е изцяло фокусирана да предостави на клиентите си индивидуализирана качествена услуга. Целта ни не е само успешният бизнес, а най-вече доволните клиенти. Ето защо, девизът ни е “щастливи и доволни клиенти и изграждане на дългосрочни отношения”. Ние Ви гарантираме коректност, добра организация, отличен избор в търсенето на недвижим имот, точно определяне на потребностите и очакванията на клиентите и тяхното изпълнение. Спазване на професионална етика!

Основните принципи, на които се опира дейността на Нашата агенция са прозрачни взаимоотношения с клиенти и партньори, отговорност към работата, професионализъм, запазване на конфиденциалност и друга информация касаеща клиента и партньора.
Ние знаем и разбираме, че покупко-продажбата на недвижим имот е много важна и определяща за Вашето бъдеще, че е свързана с много емоции, въпроси и колебания, затова Ние се стремим да запазим Вашият комфорт чрез индивидуален подход, търпение и дискретност към всеки от Вас – НАШИТЕ клиенти.
В екипа на Нов Дом ВТ работят компетентни, енергични, мотивирани, лоялни и продуктивни хора. Ние вярваме в нивото на нашите консултанти и едновременно с това поощряваме индивидуалните качества и способности. Целта ни е да намерите при нас спокойствие и сигурност в света на имотите, чрез Своя Консултант, който ще е с Вас в целия процес.

Ще Ви осигурим точна консултация, за да се запознаете с най-изгодните предложения на пазара в различните му сегменти:

– Посредничество при покупка на недвижим имот
– Посредничество при продажба на недвижим имот
– Посредничество при наемане на недвижим имот
– Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот
– Съдействие за отпускане на банков кредит
– Юридически консултации
– Подготовка и изготвяне на документи
– Инвестиционно и иновативно консултиране

Това са само част от услугите ни. Нов Дом ВТ Ви очаква! Не се колебайте, изберете Вашият брокер и ни звъннете. Вашата мечта е наша цел и отговорност!