Самостоятелна къща с равен двор, реновирана

Самостоятелна къща с равен двор, реновирана
Велико Търново, Център
Продава 110000лв. - Къща
150 4 Спални 2 Бани/Тоалетни 3 Паркоместа кв.м.

Екипът на Агенция Нов Дом имаме удоволствието да Ви предложим за продажба къща с равен двор на тихо и спокойно място в с. Първомайци, само на 15 км. от гр. Велико Търново и на 4 км. от гр. Горна Оряховица. Селото е предпочитана дестинация за живеене, не само заради близостта си до градовете, но и заради добре развитата си инфраструктура – училище, читалище, здравна служба, много магазини и заведения, редовен транспорт. В околностите на селото има различни възможности за отдих – риболов, лов, разходки и т.н.

Къщата е на два етажа разпределени върху 150 кв.м., с два отделни входа и вътрешни стълби. Първия етаж се състои от две спални, всекидневна с кухня, баня с тоалетна и антре. На втория етаж са разположени две спални, баня с тоалетна, антре и малка веранда. На сутеренно ниво има две големи помещения, като едното може да бъде обособено на механа. До къщата има долепена лятна кухня, с място за изграждане на барбекю и беседка. Зад къщата има масивен гараж, който може да бъде преустроен на изба или допълнително помещение към лятната кухня. Имотът е с подменена Ел. и ВИК инсталация.

Към него има добре уредено дворно място от 950 кв.м.. В него има действащ кладенец, външна тоалетна, складово помещение и два гаража със секционни врати с дистанционно отваряне с обща квадратура от 32 кв.м. и паркомясто с площ 15 кв.м.. Дворът е много хубав, равен терен, с обособени светлини, капково напояване, изградени са каменни и бетонни пътеки, нова ограда /змийски камък/, озеленяване и други. Къщата е свързана с канализацията.

Имотът е подходящ за семейно жилище, селски туризъм и др. Заповядайте на оглед!